top of page

Art Fusion Festival 18-19-20 juni 2021

Leerlingen van- en het Keuning Jeugd Orkest onder leiding van Saskia Rozeveld nemen deel aan het Art Fusion Festival in Assen!

Kinderen en jongeren brengen muziek, theater en digitale kunst samen! Van 18 tot en met 20 juni gaat het na een stille periode weer bruisen in Podium Zuidhaege!

Kinderen en jongeren van het Keuning Jeugd Orkest, de Ros Theater- en Musicalschool Drenthe, de Digital Art Factory (DAF) en leerlingen van Muziekschool Klankrijk Drenthe treden dit weekend op. Ze ontmoeten elkaar en werken samen: ART FUSION. Een weekend vol concerten, voorstellingen, installaties en performances, waarin ze weer de ruimte krijgen kunst te tonen en te delen.

Vrijdagavond De deelnemers van het festival experimenteren met het samenbrengen van verschillende kunstdisciplines: muziek, theater en digitale kunst. Een veejay projecteert beelden bij de soundscapes van het Keuning Jeugd Orkest. Jongeren leveren in zelf ontworpen Star Wars- pakken een schijngevecht op Star Wars- muziek door het Keuning Jeugd Orkest.

Zaterdag en zondag De leerlingen van de Ros Theater- en Musicalschool Drenthe spelen minivoorstellingen rond het thema Het Cadeau. Muzikanten van het Keuning Jeugd Orkest spelen hierin ook een rol. Leerlingen van Muziekschool Klankrijk Drenthe verzorgen korte concerten. Op beide dagen zijn de digitale installaties van DAF te bewonderen. ART FUSION - Kinderen en jongeren brengen muziek, theater en digitale kunst samen!Commenti


NIEUWS!
bottom of page