top of page
Sing-in Sessies
Zingen voor senioren

Tijdens de Sing-in Sessies worden er liederen en canons ten gehore gebracht door accordeonist Henk Puister, violiste Saskia Rozeveld en Liesbeth van Hoffen.

Dirigente Liesbeth van Hoffen zorgt ervoor dat het publiek de 1 stemmige liederen aanleert. (Voor zover de mensen de liederen al niet kennen). Ook kunnen er canons op het programma staan, zodat er uiteindelijk meerstemmig en ''in koor'' gezongen wordt.

Op deze manier beogen de musici een laagdrempelige manier aan te bieden voor mensen om te gaan zingen. Misschien durven ze daarna de stap naar een ''echt'' koor wel te maken. Een deel van het programma zal bestaan uit luisterliedjes voor het publiek, waarbij
rekening gehouden wordt met de doelgroep.

20220922_141952_edited.jpg

Doelgroep
De primaire doelgroep is Senioren (65+).

Mochten mensen uit andere leeftijdscategorieën willen aanhaken, dan zijn ze van harte welkom.


Repertoire
Het repertoire zal zo mogelijk in samenspraak met de deelnemers bepaald worden. We gaan uit van een liedkeuze die een seniorenpubliek zal kennen en waarderen. Zo staat er muziek op het repertoire als '”Que Sera Sera'', "Als hier een pot met bonen staat" en "Mien Toentje"
Afhankelijk van de wensen van de senioren zou een lied als ''Morgenrood'' ook prima kunnen.

Daarnaast brengen violiste Saskia Rozeveld en accordeonist Henk Puister luistermuziek ten gehore, waarbij het publiek mee kan neurieën.

Zo staat bijvoorbeeld de 'Second Waltz' op het programma (bekend van André Rieu), een hongaarse dans van Brahms en de bekende operettemelodie 'Lippen schweigen'.

WhatsApp Image 2022-09-15 at 16.56.24.jpeg
20221013_143456_edited.png
bottom of page