top of page

Hoogkerker Impro Festival 28 mei 2017

Aanvang: 15.00 uur

Plaats: Theresiakapel, Zuiderweg 38, Hoogkerk

Entree: U geeft na afloop het bedrag dat het concert u waard is in de hoed.

Volledig geimproviseerd muziektheater.

"Mysterieus", "absurd", "geniaal", "magisch" en "afschuwelijk indrukwekkend" - zomaar wat woorden naar aanleiding van het eerste Hoogkerker Impro Festival van April 2016. Ook nieuwsgierig? Op zondagmiddag 28 mei wordt het tweede Hoogkerker Impro Festival gehouden. Frank Odijk, Jorn van der Veen, Gemma Inklaar-Bos, Maarten Inklaar en Ilse Stoffers zijn 5 improvisatieacteurs van Ulteam. Zij treden op, samen met Erik Keuning (klankschalen), Simon van Weelden (gitaar en electronics), Erna Berendsen (zang en toetsten), Saskia Rozeveld (viool) en Anneke Hoekman (blokfluiten.) Een spannende wisselwerking tussen muziek en theater, waar bij alle scenes ter plekke ontstaan. Entree: wat u het waard vindt! Reserveren mag, maar hoeft niet; info@hartvanhoogkerk.nl of tel: 06-10207180.

NIEUWS!
bottom of page