top of page

11 februari Kamermuziekdag in Assen!

Bestemd voor iedereen die een muziekinstrument bespeeld of zingt en die minstens 2 jaar les hebben gehad

Datum: 11 februari 2017

Tijd: 09.30-17.00 uur

Plaats: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, Assen.

Prijs: Kinderen en jongeren t/m 25 jaar: € 10, Volwassenen vanaf 25 jaar: € 35

Docenten: Docenten van Klankrijk Drenthe

Inschrijving: Uiterlijk 1 december via de website van de vereniging voor Huismuziek: https://www.huismuziek.nl/?id=160&course_id=7522

Klankrijk Drenthe organiseert op zaterdag 11 februari 2017 voor de eerste keer een Kamermuziek ontmoetingsdag in Assen, in samenwerking met de Vereniging voor Huismuziek en ICO Centrum voor Kunst & Cultuur. Op die dag kun je als lid van een ad hoc ensemble samenspelen, maar je kunt je ook inschrijven met je eigen ensemble.

De ensembles worden na inschrijving door de organisatie samengesteld. Bij de samenstelling van een ensemble wordt rekening gehouden met de verschillende niveaus. Daarom wordt een inschatting van je niveau gevraagd. De muziek wordt je ruim van tevoren per mail toegestuurd.

Hoe ziet de dag eruit? De dag is ingedeeld in drie sessies met pauzes waarin je volop kunt netwerken met de andere musici. Je krijgt les van ten minste twee docenten.

09.30 Ontvangst met koffie/thee 10.00 Gezamenlijk opwarmen 10.30 Sessie 1 11.30 Koffiepauze 12.00 Sessie 2 13.00 Lunchpauze 13.45 Sessie 3 14.45 Pauze 15.15 Open Podium 16.15 Sluiting met een hapje en een drankje

Praktische zaken Om deel te nemen moet je ten minste beginnersniveau hebben (minstens twee jaar les). De docenten stellen de ensembles samen. Daarbij wordt gestreefd naar zoveel mogelijk variatie in bezetting: strijkers met blazers, alleen blazers, alleen strijkers, pianisten, zangers, enz.

In december 2016 krijg je per e-mail bericht of je geplaatst bent (inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst) en in welk ensemble je bent ingedeeld. In de bijlage vind je de bladmuziek als pdf-file en tevens de factuur voor het overmaken van je bijdrage. De nadruk ligt op samenspel, de muziek zal dus niet te moeilijk zijn.

Contactpersoon Otto Berman: ottoberman@samenspel.org , 050-2309739.

NIEUWS!
bottom of page