top of page

Zomerproject JSOD

Doe mee met het zomerproject van het Jeugd Symfonie Orkest Drenthe op 12, 19 en 20 juni 2015!

Het orkest zal onder leiding staan van dirigent Roeland Robert.

Speel je viool, cello, altviool , contrabas, hout of koper blaasinstrument of slagwerk? Kom dan meespelen met het Jeugd Symfonie Orkest Drenthe (JSOD)!

We gaan oefenen op vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur op 12 en 19 juni in Zuidhaeghe 2, het voormalige ICO gebouw in Assen En op zaterdag 20 juni van 9.30 uur tot 16.30 uur. Plaats is nog niet bekend.

We geven daar als afsluiting van het project op 20 juni een feestelijk concert.

Er wordt vrijdag 12 en 19 juni geoefend in twee groepen: de beginnersgroep onder leiding van Gea van der Woude en de gevorderde groep onder leiding van Saskia Rozeveld. Op zaterdag 20 juni wordt er geoefend met onze dirigent Roeland Robert. De groepsrepetities zijn o.l.v. Saskia Rozeveld en Gea van der Woude.

Aanmelding en vragen: via het contactformulier

NIEUWS!
bottom of page