2 april voorstelling met Beet!

March 10, 2016

 

Twee vormen van improvisatie komen elkaar tegen op één podium. Beet! laat zich bespelen door muziekimprovisatie duo Carolien Fleumer (piano) en Saskia Rozeveld (viool). Samen spelen zij een avond met theater, muziek én stilte. 

Hoe kunnen muziek en theater elkaar inspireren? Wat gebeurt er als de acteurs zich laten leiden door de muziek? Zowel de acteurs, als de muzikanten starten met niets; alles zal ter plekke op het podium ontstaan. En u mag, zoals altijd bij improvisatie, het begin bepalen met uw suggesties.

 

Datum: Zaterdag 2 april

Tijd: 20.00 uur

Plaats: Vrijdag theater, Noorderbuitensingel 11, Groningen

 

Bestel hier kaarten

Please reload

NIEUWS!

March 16, 2020

December 16, 2019

November 13, 2019

Please reload

Vioolles en muziekimprovisatie in Groningen-stad en Drenthe: Beilen Zuidlaren Westerbork door ervaren viooldocent

website bijgewerkt op 23 juni 2020